Best of Magyar Web

Tippmix tippek külföldi tipsterektől

2018. december 30. - TobiasMoretti

Nemrég bukkantam rá erre az oldalra: tippmixtippek.info

Ingyenesen feliratkozhatunk külföldi tipsterek prémium tippmix tippjeire. Ezenkívül rengeteg hasznos infót is találni cikkek formájában. Ezt a tudást felhasználva alaposan növelhetjük az esélyeinket a nyereséges tippmixelésre. Pl. megtudhatjuk, mi is az az ázsiai hendikep. De nyomon követhetjük az előző napokban kiküldött tippmix tippeket is. Érdemes ellátogatni az oldalukra, amennyiben érdekel a sportfogadás világa. 

A tippeiket a blogjaikon is megnézheted:

https://ingyenes-tippmix-tippek.blog.hu/

https://ingyentippmixtippek.tumblr.com/

https://ingyenes-tippmix-tippek.blogspot.com/

Megbízható, minőségi sportfogadás tippek

Sportfogadás tippek profiktól

Bevallom, az egyik szenvedélyen az online sportfogadás. Mivel a saját magam által megtippelt szelvényekkel nem igazán tudtam pluszban lenni, ezért már több tippküldő szolgáltatásra is befizettem. Igazából majdnem mindegyik csalódást okozott. Az egyetlen, amelyikkel elégedett voltam az a RedTips.net

Valószínűleg azért, mert az ő szolgáltatásuk más, mint a többi szolgáltatóé. A RedTips-től megkapom a legjobb külföldi tipsterek tippjeit nap mint nap, és mindezt az eredeti tipsterek által kért díj töredékéért. Bátran merem ajánlani ezt a szolgáltatást a sportfogadás szerelmeseinek.

A legjobb tippadó oldalak listáját is közzé teszik. Hasznos cikkeket is írnak a sportfogadásról. Például itt olvastam először érthetően arról, hogy mi is az ázsiai hendikep.

Ha kezdő vagy, olvasd el a sportfogadás kezdőknek című cikket. Ha pedig csak a külföldi tippadó oldalak tippjeit szeretnéd, akkor iratkozz fel náluk ingyen. 

 

Najlepšia bižutéria na Slovensku

Najlepšia bižutéria na Slovensku

Správna voľba šperku je ako make-up, ktorý rozžiari tvár a dušu zároveň. Pripravili sme pre Vás náš internetový obchod so širokým sortimentom bižutérie

Naše výhody:

- cenovo dostupná bižutéria Vás ohúri už na prvý pohľad

- prinášame nové trendy z oblasti bižutérie

- široký sortiment

- neustále novinky

- lacné poštovné

Spokojnosť zákazníka je aj našou spokojnosťou a prvoradou prioritou!